Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσκληση Δ.Σ.Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων στα μέλη του για Γενική Συνέλευση στις 3/10/2016

Ανοίξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο, για να αναγνώσετε την Πρόσκληση που απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ιλίου στα μέλη του, για Γενική Συνέλευση στις 3/10/2016: 
https://drive.google.com/file/d/0B6IAKM7YieQzUGNpZVU0N01JUjg/view?usp=sharing

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4/10/16: Λόγω των πρόσφατων (από 22/9/16) εξελίξεων, σχετικά με το κτιριακό ζήτημα του σχολείου, η ανταπόκριση των γονέων των μαθητών μας στην ανωτέρω πρόσκληση που τους απηύθυνε το Δ.Σ. του Συλλόγου τους, ήταν μαζική (γέμισε η Α.Π.Χ.). Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Κα Γιαλκοβανίδου Νάνσυ, με ένα ακόμη μέλος, ενημέρωσαν τους Γονείς για τις πρόσφατες εξελίξεις στο κτιριακό του σχολείου και απάντησαν στις ερωτήσεις των γονέων, προκειμένου να μεταφέρουν στο επερχόμενο Σχολικό Συμβούλιο τις προτάσεις τους. Στην ενημέρωση παρέστη ο νέος Δ/ντής του σχολείου, Κος Ρούβαλης Γεώργιος, καθώς και ο απελθών Δ/ντής, Κος Ρουκουτάκης Δημήτριος, ο οποίος και ενημέρωσε τους γονείς για τις ενέργειες που έγιναν για το κτιριακό από το 2011 μέχρι σήμερα και, ως γονέας μαθητού, κατέθεσε και την πρότασή του για το προσεχές Σχολικό Συμβούλιο.
Μέχρι την ενημερωτική συνάντηση του νέου Δ/ντού με τους Γονείς, για θέματα φοίτησης των παιδιών τους, πρέπει να δρομολογηθούν και οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, αφού πολλά από τα μέλη του έχουν ήδη αποχωρήσει, λόγω της αποφοίτησης των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου